Deze zomer brandt het kampvuur in Overschie en in het najaar is editie Charlois.

Vanaf 1 augustus sprokkelen we in Overschie en vanaf 22 augustus maken we elke dag een kampvuur in het Sidelingepark. Sprokkel jij mee? In september is de tweede editie van Kampvuur Charlois, het begin van een jaarlijkse traditie!

Kampvuur Overschie: 22 tot en met 31 augustus 2019
Locatie: Sidelingepark
Sprokkelperiode: 1 en met 20 Augustus

Kampvuur Charlois: 25 september tot en met 29 september
Locatie: Keerlus tram 2 Charlois
Sprokkelperiode: 7 tot en 25 september

We zien je rond het vuur! Met iedere dag verhalenvertellers, live muziek en natuurlijk kampvuurhuisdeejay Klapsalon. We zijn benieuwd wat er dit jaar allemaal weer gaat gebeuren. Jij ook? Houd deze pagina in de gaten voor de data en het programma!